Μελέτη αντιρρυπαντικών συστημάτων επίστρωσης σε υπόστρωμα ναυπηγικού χάλυβα έπειτα από εφαρμογή δοκιμών γήρανσης - Πριόνας, Εμμανουήλ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θαλάσσιων Κατασκευών. Εργαστήριο Ναυπηγικής Τεχνολογίας, 2015)
Σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη δύο αντιρρυπαντικών συστημάτων επίστρωσης, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στη ναυτιλία για την αντιρρυπαντική και αντιδιαβρωτική προστασία της γάστρας των πλοίων.