Κατασκευή και λειτουργία ρευστοποιημένης κλίνης με ανακυκλοφορία για αεριοποίηση RDF - Νικολακοπούλου, Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θερμότητας. Εργαστήριο Ατμοκινητήρων και Λεβήτων, 2015)
Κατασκευή και Λειτουργία Ρευστοποιημένης Κλίνης με Ανακυκλοφορία για την Αεριοποίηση RDF. Βελτιωτικές αλλαγές στην υφιστάμενη μονάδα, πειραματικές δοκιμές, μοντέλο ισοζυγίου μάζας και ενέργειας, αξιολόγηση της λειτουργίας των ηλεκτρικών αντιστάσεων.