Αριθμητικό πεδίο πινάκων - Χατζηράπτη, Αικατερίνη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2015)
Η διπλωματική εργασία έχει θέμα το Αριθμητικο πεδίο πινάκων. Θα δούμε βασικές ιδιότητες του, που βρίσκεται πάνω στο σύστημα αξόνων και τι σχήμα προκύπτει ανάλογα με την τάξη του πίνακα.