Μελέτη ευστάθειας πλωτών εξεδρών - Παππάς, Βασίλειος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Ναυτικής και Θαλάσσιας Υδροδυναμικής, 2015)
Η παρούσα διπλωματική μελέτη αφορά την μελέτη ευστάθειας πλωτών κατασκευών-εξεδρών μέσω λογισμικού σε γλώσσα προγραμματισμού Fortran 90/95.