Θεωρητική και Πειραματική Διερεύνηση της Αποκοπής Υπερπληρωτή σε 2-Χ Κινητήρες Ντήζελ - Μάλλης, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2015)
Διερεύνηση της επίδρασης της αποκοπής του υπερπληρωτή στις λειτουργικές παραμέτρους του κινητήρα.