Βελτιστοποίηση Μορφής σε Προβλήματα Συζευγμένης Μετάδοσης Θερμότητας μέσω της Συνεχούς Συζυγούς Μεθόδου - Προγραμματισμός σε OpenFOAM και Εφαρμογές - Χρυσολούρης, Μάριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Ρευστών. Εργαστήριο Θερμικών Στροβιλομηχανών, 2015)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η εφαρμογή της συνεχούς συζυγούς μεθόδου (\textlatin{continuous adjoint method}) στο πρόβλημα συζευγμένης μεταφοράς θερμότητας (\textlatin{Conjugate Heat Transfer}), για βελτιστοποίηση μορφής (\textlatin{shape optimization}) συγκεκριμένης διάταξης.