Διαπλεκόμενες Ετεροτοπίες:αρχαιολογικά ίχνη στον υπόγειο σιδηρόδρομο της Αθήνας - Νουκάκη, Αναστασία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Η τομή- κάθοδος στο παχύ έδαφος της πόλης της Αθήνας, μέσα στην καρδιά της πόλης που αναπτύχθηκε πάνω στα ίχνη του αρχαίου τοπίου: Οι κάθετες τομές για την κατασκευή του μετρό αποτέλεσαν μοναδική ευκαιρία αποκάλυψης του αθηναϊκού παλίμψηστου. Ο τρόπος χειρισμού αυτής της συνάντησης των σκληρών λειτουργικών στοιχείων της πόλης με τις επάλληλες στρώσεις από τα ίχνη κατοίκησής της αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα για μια πόλη σαν την Αθήνα όπου η ιστορία αποτελεί ιδανική αφορμή για μια(συγκρότηση νοήματος) νοηματοδότηση του τόπου μέσω της μνήμης.