Δημιουργία ΣΓΠ και ανάλυση κτηματαγοράς για τις απαραίτητες ενεργειακές βελτιώσεις παλαιών διαμερισμάτων της Κυψέλης στο πλαίσιο στεγαστικής πολιτικής - Μπρέγκου, Έντισον (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2015)
Στην παρούσα διπλωματική εργασία γίνεται ανάλυση της κτηματαγοράς στην περιοχή της Κυψέλης. Περιγράφονται οι τάσεις που επικρατούν όσον αφορά τα δημογραφικά στοιχεία, την ποιότητα των κατοικιών και το κτηριακό απόθεμα. Αναλύονται τα κόστη για τις ενεργειακές αναβαθμήσεις που απαιτούνται για κάθε κατηγορία κατοικίας, ειδικότερα των παλαιών διαμερισμάτων και τέλος, προσεγγίζονται το πρόβληματα που επικρατούν και γίνονται προτάσεις στο πλαίσιο δημιουργίας μίας νέας στεγατικής πολιτικής.