Εξοικείωση στην πλατεία Βικτωρίας και σημερινά χώρο-κοινωνικά διακυβεύματα - Πολυζώη, Βενετία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2014)
Η υπόθεση εργασίας της παρούσας ερευνητικής προσπάθειας συνοψίζεται στη θεώρηση ότι η δεσπόζουσα αφήγηση που συγκροτείται για το κέντρο της Αθήνας, την περίοδο της κρίσης, εμφανίζει χαρακτηριστικά μονοδιάστατης αντιμετώπισης της σύνθετης κοινωνικής πραγματικότητας που περιγράφει, προβάλλοντας αποκλειστικά την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής.Στόχος μας είναι αφενός η ανάδειξη της μονομέρειας του κυρίαρχου λόγου και αφετέρου η ιχνηλασία εκείνων των χώρο-κοινωνικών διεργασιών που διαρρηγνύουν την προβαλλόμενη απεικόνιση.