Η Φθορά των κοπτικών στην εξόρυξη με μηχανικά μέσα - Δουκιαντζάκης, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, 2014)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως θέμα την μελέτη της φθοράς των κοπτικών κατά την εξόρυξη με μηχανικά μέσα και εκπονήθηκε στο Εργαστήριο Εξόρυξης Πετρωμάτων της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών του Ε.Μ.Π.