Οικονομική αξιολόγηση έργων ανάπλασης αστικού πρασίνου στο Δήμο Ηλιούπολης - Παπαστεργιοπούλου, Ελένη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2014)
Οικονομική και κοινωνική αποτίμηση υφιστάμενων χώρων αστικού πρασίνου στην ΠΕ Ηλιούπολης - Αττικής, με χρήση της μεθόδου Μεταφοράς Οφέλους.