Κέντρο Αγροτικής Εκπαίδευσης στην επαρχία της Πάφου - Γεωργιάδη, Γεωργία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, 2015)
Η ανάγκη για επαναδραστηριοποίηση της υπαίθρου, η επιτακτική επαναφορά του πρωτογενή τομέα στο προσκήνιο και ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης των κατοίκων της πόλης με τη γη και τη γεωργία οδήγησαν στην επιλογή του θέματος αυτής της διπλωματικής εργασίας. Το Κέντρο Αγροτικής Εκπαίδευσης τοποθετείται στην κοινότητα της Χούλους στην επαρχία της Πάφου. Ο εκπαιδευτικός και ερευνητικός χαρακτήρας του απαιτεί αίθουσες διαλέξεων και σεμιναρίων, χώρους εργαστηρίου ενώ η τράπεζα σπόρων που περιλαμβάνεται στο συγκρότημα στοχεύει να μετατρέψει το Κέντρο σε ένα υπερτοπικό κέντρο προώθησης της γεωργίας. Αξιοποιώντας και εμπλουτίζοντας τις υφιστάμενες καλλιέργειες της περιοχής, το Κέντρο Αγροτικής Εκπαίδευσης στοχεύει στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των νέων γεωργών αλλά και στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την καλλιέργεια της γης.