Πολιτιστικό πάρκο στον Αλμυρό-Βόλου - Δημούλη, Ευαγγελία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικής Γλώσσας, Επικοινωνίας και Σχεδιασμού, 2015)
Η πρόταση επικεντρώνεται στη διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου και στην απόδοση νέας σημασίας σε σημαντικά κτηριακά κελύφη. Βασική επιδίωξη στην επίλυση του συστήματος είναι η περιοχή να αποτελέσει ένα πολιτιστικό πέρασμα αλλά και μία ένωση των μαθητικών δραστηριοτήτων με ένα τρόπο που θα είναι φυσικός , αντλώντας από το περιβάλλων χώρο (υλικότητες , φυτεύσεις , χρήσεις ώστε οι φυσικοί τόποι να αποτελέσουν οικειοποιήσιμους από τους κατοίκους τόπους , ενταγμένους στο σώμα της πόλης. Διαμορφώνονται πεζόδρομοι αλλά και χώροι για αθλητικές δραστηριότητες αλλά και ένα πολιτιστικό κέντρο που λείπει από την περιοχή μας που θα φιλοξενήσει μία αίθουσα διαλέξεων, βιβλιοθήκη , χώροι για γραφεία αλλά και ένα χώρο καφέ το οποίο θα τονώσει και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Θεωρήσαμε καλύτερα να διαμορφώσουμε την περιοχή με υψομετρικές διαφορές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία γέφυρα –πέρασμα η οποία αποτελεί και τον κύριο όγκο του πολιτιστικού κτιρίου. Προστίθενται ελαφρές κατασκευές, ενώ κύρια μεθοδολογικά εργαλεία σχεδιασμού αποτελούν τόσο η ‘δομική’ χρήση του πρασίνου όσο και νέα πρότυπα φύτευσης που εντάσσονται οργανικά στις υπάρχουσες καλλιέργειες.