Δομή και Έργο του Κλάδου Ελέγχου Εμπορικών πλοίων του Υπουργείου Ναυτιλίας - Θεσμικό και Νομικό Πλαίσιο, Κυβερνητικά πιστοποιητικά, Παρουσίαση Ετήσιας Επιθεώρησης Δεξαμενόποιου - Καλτσίδης, Ηρακλής (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, 2014)
Δομή και Έργο του Κλάδου Ελέγχου Εμπορικών πλοίων του Υπουργείου Ναυτιλίας - Θεσμικό και Νομικό Πλαίσιο, Κυβερνητικά πιστοποιητικά, Παρουσίαση Ετήσιας Επιθεώρησης Δεξαμενόποιου