Διερεύνηση συνθηκών θάλασσιας διείσδυσης σε παράκτιο υδροφορέα. Η περίπτωση του ΝΔ πεδινού τμήματος του Ν. Ροδόπης - Χατζητσαούσης, Δημοσθένης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2014)
Διερεύνη των συνθηκών θαλάσσιας διείσδυσης σε παράκτια υδροφόρα σώματα, λόγω υπεράντλησης για κάλυψη τω αρδευτικών αναγκών. Η περίπτωση του ΝΔ πεδινού τμήματος του Ν. Ροδόπης