Εξελίξεις στους Κανονισμούς EMC/EMI στα Αμυντικά Συστήματα - Μιλής, Παναγιώτης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών, 2014)
Οι εξελίξεις στις προδιαγραφές και στις απαιτήσεις ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας των αμυντικών συστημάτων και τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα των επίσημων φορέων