Α-ΘΕΙΝΑΙ - Μήλιος, Θεοδόσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Η μελέτη ερευνά τη διαλεκτική ανάμεσα στον δημόσιο χώρο και στην πόλη σε αντιπαραβολή με την αρχαία πόλη της Αθήνας, αναζητώντας όσα «δεν τέθηκαν» στη νέα πόλη. Αναζητά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργήσει ένας αρχιτέκτονας προκειμένου να ξανασκεφτεί την Αθήνα, και ο τίτλος της διπλωματικής εργασίας ορίζεται ως «ἀ-θεῖναι», όπου «ἀ» άλφα στερητικό και «θεῖναι» απαρέμφατο αορίστου β’ του ρήματος τίθημι, δηλαδή εννοιακά όσα δεν τέθηκαν στην σύγχρονη Αθήνα, έχοντας την ίδια ηχητική έκφανση με τη λέξη «Ἀθῆναι».