Η εξέλιξη των συμβάσεων παραχώρησης για τους αυτοκινητοδρόμους - Μίχη, Χριστίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2014)
Η παρούσα Διπλωματική Εργασία ασχολείται με το επίκαιρο θέμα των Συμβάσεων Παραχώρησης για του ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους. Ειδικότερα, πραγματεύεται την εξέλιξη τους από το 2007 έως και σήμερα, η οποία θεωρήθηκε απαραίτητη, καθώς τα έργα παραχώρησης που κατασκευάζονταν, είχαν παγώσει, λόγω των εν εξελίξει οικονομικών αναταράξεων που βιώνει ακόμα η χώρα μας.