Προσδιορισμός της εξίσωσης κατανάλωσης για την περίπτωση της Ελληνικής οικονομίας με τη χρήση του κατάλληλου οικονομετρικού υποδείγματος - Παππά, Καλλιόπη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2014)
Προσδιορισμός της εξίσωσης κατανάλωσης για την περίπτωση της Ελληνικής οικονομίας με τη χρήση του κατάλληλου οικονομετρικού υποδείγματος για τα έτη 1960 έως 2012.