Μοντελοποίηση της μη γραμμικής ιξωδοελαστικότητας πολυμερικών υλικών - Ζαχαράτος, Αντώνιος (Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μηχανικής. Εργαστήριο Αντοχής Υλικών, 2014)
Πρόβλεψη της μη-γραμμικής ιξωδοελαστικής συμπεριφοράς πολυμερικών υλικών υπό καταπονήσεις ερπυσμού και χαλάρωσης