Μη γραμμική συζευγμένη ανάλυση φορέων από οπλισμένο σκυρόδεμα εκτιθέμενοι σε πρότυπη πυρκαγιά κατά Ευροκώδικα 2 μέρος 1-2 - Μαρκαντώνης, Σταύρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Οπλισμένου Σκυροδέματος, 2014)
Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται την μη γραμμική συζευγμένη ανάλυση φορέων από οπλισμένο σκυρόδεμα, εκτιθέμενοι σε πρότυπη πυρκαγιά.