Αξιολόγηση Συμπεριφοράς Σεισμόπληκτου κτιρίου (Σεισμός Κεφαλλονιάς 2014) - Φασούλα, Αλίκη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Αντισεισμικής Τεχνολογίας., 2014)
Πλήρης έλεγχος επάρκειας υφιστάμενου κτιρίου στην Κεφαλονιά.Ολοκληρωμένη μελέτη αποτίμησης του σεισμόπληκτου,με εφαρμογή των διατάξεων του ΚΑΝ.ΕΠΕ και του ΦΕΚ455.Διεξαγωγή ελαστικών και ανελαστικών αναλύσεων με σεισμικές φορτίσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό του '59 και με τον Ευρωκώδικα 8.Προσομοίωση του φορέα στο πρόγραμμα SAP2000.Προσομοίωση και με ελαστική θεμελίωση.Σύγκρισεις Αποτελεσμάτων.Αξιολόγηση του επιπέδου των βλαβών με τη μεθοδολογία HAZUS.Συμπεράσματα.