Χρήση τεχνητών νευρωνικών δικτύων για την πρόβλεψη της επίδρασης του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής σε τεχνητές λίμνες ανά τον κόσμο - Παπαυγέρης, Παναγιώτης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2014)
Μία εργασία με σκοπό να εξετασθεί η αντίδραση των τεχνητών νευρωνικών δικτύων όσον αφορά στον τομέα της υδρολογίας.