Ανάκλαση θαλάσσιων κυματισμών σε κατακόρυφα μέτωπα διαφόρων τύπων (αξιολόγηση υπάρχουσων μετρήσεων) - Καμπανής, Πολάκης Ι. (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος. Εργαστήριο Λιμενικών Έργων, 2014)
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η σύγκριση των αποτελεσμάτων της κυματικής ανάκλασης σε κατακόρυφα μέτωπα με τοίχο επιστροφής κυμάτων, διαφόρων πειραματικών διατάξεων. Για τη διεκπεραίωση της σύγκρισης αυτής, έχουν χρησιμοποιηθεί μετρήσεις-αποτελέσματα από παλαιότερες διπλωματικές εργασίες καθώς και μετρήσεις-αποτελέσματα που προέκυψαν κατά την εκπόνηση της συγκεκριμένης εργασίας.