Εφαρμογή Βασικών Αλγορίθμων Εύρεσης Βέλτιστης Διαδρομής σε Δίκτυα Μεταφορών - Τσατσάνης, Αθανάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, 2014)
Υλοποίηση βασικών αλγορίθμων δρομολόγισης πάνω σε δίκτυα μεταφορών. Οι αλγόριθμοι που μελετήθηκαν και υλοποιήθηκαν είναι ο αλγόριθμος Dijkstra ο οποίος υλοποιήθηκε σε Python και C και ο αλγόριθμος εύρεσης Κ συντομότερων μονοπατιών που υλοποιήθηκε σε Python.