Ανεργία και Πληθωρισμός. Μια εμπειρική ανάλυση για την ΟΝΕ (1960-2015) - Δηλάρης, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2014)
Ανεργία και πληθωρισμός. Περιγραφή των οικονομικών μεγεθών και της σχέσης μεταξύ τους, θεωρητικά και με στατιστικό έλεγχο για τις χώρες της ΟΝΕ (18) για την περίοδο 1960-2015.