Επιχειρησιακό σχέδιο κάλυψης και βέλτιστης προώθησης προϊόντων λογισμικού σε νέες αγορές και ειδικότερα αυτές της ΝΑ Ευρώπης και της Τουρκίας - Ζώη, Σοφία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2014)
Επιχειρησιακό σχέδιο κάλυψης και βέλτιστης προώθησης προϊόντων Ανά-thesis της εταιρείας CGSoft σε αγορές της Βουλγαρίας και της Τουρκίας