Experimental study of the Calcium Looping process under high CO2 concentrations at a 10kWth Dual Fluidized Bed facility - Παπανδρέου, Ιωάννης (Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2014)
Δέσμευση διοξειδίου του Άνθρακα μέσω της διεργασίας Calcium Looping. Η διπλωματική εργασία είναι μια πειραματική μελέτη της διεργασίας Calcium Looping υπό συνθήκες υψηλής συγκέντρωσης CO2 σε εγκατάσταση διπλής ρευστοποιημένης κλίνης.