Παραγωγή-Μεταποίηση-Κατανάλωση: επεμβαίνοντας στο αστικό τοπίο, οδός Κεραμεικού - Βρανάκη, Αμαλία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, 2014)
Η διπλωματική αφορά μία ήπιας μορφής αστική επέμβαση στην οδό Κεραμεικού στο Μεταξουργείο. Με άξονα τη λαϊκή αγορά προτείνεται ένα σύστημα που εκτείνεται σε τρία οικόπεδα κατά μηκός του δρόμου και αποτελείται από κοινωνικές κουζίνες, αστική καλλιέργεια και οικοτεχνία μεταποίησης προϊόντων. Τα παραπάνω συνλειτουργούν με τη λαϊκή αγορά, με τρόπο που θα αναλυθεί στη συνέχεια.