Συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων έργων. Η περίπτωση της Αττικής Οδού - Λυδάκης, Δημήτριος-Λουκάς (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2014)
Η παρούσα διπλωματική πραγματεύεται το νομικό πλαίσιο των συμβάσεων παραχώρησης, σε κοινοτικό και ελληνικό επίπεδο, καθώς και την εφαρμογή αυτού στην περίπτωση της Αττικής Οδού