Σερπετζόγλου, Ε. Δ., & N/A. (1970). Ανάπτυξη Βιο-αισθητήρων για Ανάλυση Τροφίμων με χρήση Λέιζερ. N/A.
Παραπομπή Chicago StyleΣερπετζόγλου, Ευθύμιος Δ., and N/A. Ανάπτυξη Βιο-αισθητήρων για Ανάλυση Τροφίμων με χρήση Λέιζερ. N/A, 1970.
Παραπομπή MLAΣερπετζόγλου, Ευθύμιος Δ., and N/A. Ανάπτυξη Βιο-αισθητήρων για Ανάλυση Τροφίμων με χρήση Λέιζερ. N/A, 1970.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.