Σεισμική απόκριση τοίχων αντιστήριξης βαρύτητας και μορφής ανεστραμμένου Τ - Λεάνδρου, Χλόη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Γεωτεχνικής, 2014)
Παραμετρική διερεύνηση τοίχων βαρύτητας και διαστατική ανάλυση. Επαλήθευση αριθμητικής μεθοδολογίας με πείραμα σε φυγοκεντριστή για τοίχους μορφής ανεστραμμένου Τ και διαστατική ανάλυση.