Η αυθαίρετη δόμηση στην Ελλάδα και οι προσπάθειες αντιμετώπισης της - Δαλάκογλου, Δημήτρης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών επιστημών και Δικαίου, 2014)
Μια εργασία που ασχολείτε με την αυθαίρετη δόμηση στην Ελλάδα και αναλύει τις αιτίες που την προκάλεσαν και τις προσπάθειες αντιμετώπισης της.