Μελέτη λειτουργίας υποθαλάσσιων πηγών νερού-πρόταση αξιοποίησης πηγής Στούπας Δυτικής Μάννης - Καρουζάκης, Μιχαήλ (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2014)
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΚΑΡΣΤΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ