Εσωτερική επιθεώρηση και προαξιολόγηση του συστήματος διαχείρισης της υπηρεσίας διακριβώσεων της πολεμικής αεροπορίας κατά το διεθνές πρότυτπο ISO 17025 - Κωσταρίδης, Παντελής (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Ερευνας, 2014)
Εγινε προαξιολόγηση της προετοιμασίας του συστήματος διαχείρισης της υπηρεσίας διακριβώσεων για την διαπίστευση απο το διεθνές πρότυπο ISO 17025