Οι πίνακες Redheffer, οι ιδιοτιμές τους και η υπόθεση Riemann - Μπίτση, Αγγελική-Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2014)
Η απόδειξη της ισοδυναμίας της υπόθεσης Riemann με την ορίζουσα των πινάκων Redheffer, καθώς και μελέτη των ιδιοτιμών των πινάκων αυτών και των φραγμάτων τους.