Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοχώρου για το λέμφωμα Hodgkins - Μαθιόπουλος, Αριστείδης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών, 2014)
Η εργασία αφορά το σχεδιασμό και την ανάπυτξη ιστοχώρου σχετικά με τη νόσο του Hodgkin's. Δίνονται οι απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με τη νόσο και ύστερα παρουσιάζεται αναλυτικά ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάστηκε και υλοποιήθηκε η ιστοσελίδα και ο κώδικας του ιστοχώρου. Συνοπτικα αναφέρονται και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν.