Αξιολόγηση του ενζυμικού συστήματος του μύκητα Sporotrichum thermophile για την αποτελεσματική υδρόλυση λιγνινοκυτταρινούχου βιομάζας - Αντωνοπούλου, Ιώ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας, 2014)
Στην παρούσα διπλωματική εργασία, αξιολογήθηκε το ενζυμικό σύστημα του θερμόφιλου μύκητα Sporotrichum thermophile ATCC 42464, ως προς την ικανότητα υδρόλυσης λιγνινοκυτταρινούχου βιομάζας.