Προσομοίωση συνεχούς συστήματος εξόρυξης - μεταφοράς σε υπαίθριο λιγνιτωρυχείο - Μάλαμας, Ανάργυρος (Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, 2014)
Προσομοίωση συνεχούς συστήματος εξόρυξης - μεταφοράς για το λιγνιτικό Ορυχείο Καρδιάς της ΔΕΗ Α.Ε.