Ναός Επικούριου Απόλλωνος Βασσών : μελέτη δομικής αποτακαταστάσεως - Παπαντωνόπουλος, Κ. (Υπουργείο Πολιτισμού. Επιτροπή Συντηρήσεως Ναού Επικούριου Απόλλωνος Βάσσων, 1995)
Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά.