Μελέτη αποκαταστάσεως του Παρθενώνος = Study for the restoration of the Parthenon (Υπουργείο Πολιτισμού. Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακροπόλεως. Επιτροπή Συντηρήσεως Μνημείων Ακροπόλεως, 1994)
Περιλαμβάνει περίληψη στα αγγλικά.