Βυζαντινά τσουκαλολάγηνα : συμβολή στη μελέτη ονομασιών, σχημάτων και χρήσεων πυρίμαχων μαγειρικών σκευών, μεταφορικών και αποθηκευτικών δοχείων - Μπακιρτζής, Χαράλαμπος (Δημοσιεύματα του Αρχαιολογικού Δελτίου (Υπουργείο Πολιτισμού) ;, 1989)
Summary: σ. 128-135