Ροντογιάννη, Ε., & Τζιά, Κ. Επίδραση υδατανθρακικών στα θερμικά , φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.
Παραπομπή Chicago StyleΡοντογιάννη, Ευαγγελία, and Κωνσταντίνα Τζιά. Επίδραση υδατανθρακικών στα θερμικά , φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.
Παραπομπή MLAΡοντογιάννη, Ευαγγελία, and Κωνσταντίνα Τζιά. Επίδραση υδατανθρακικών στα θερμικά , φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.