Παραπομπή APA

Ροντογιάννη, Ε., & Τζιά, Κ. Επίδραση υδατανθρακικών στα θερμικά , φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.

Παραπομπή Chicago Style

Ροντογιάννη, Ευαγγελία, and Κωνσταντίνα Τζιά. Επίδραση υδατανθρακικών στα θερμικά , φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.

Παραπομπή MLA

Ροντογιάννη, Ευαγγελία, and Κωνσταντίνα Τζιά. Επίδραση υδατανθρακικών στα θερμικά , φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.