Σχεδιασμός μεταφερόμενων κατασκευών : η μεταβολή ενός οργανισμού κατά τη μεταφορά του - Αρωνίδης, Δαμιανός
[Η πράξη της μεταφοράς μιας κατασκευής σε άλλο περιβάλλον (ή και σε ποικίλα περιβάλλοντα) προϋποθέτει από την πρώτη σύλληψη της δομής της, εως και τις τελευταίες οικοδομικές και μηχανολογικές λεπτομέρειές της, τον σχεδιασμό των μεταβολών της. Αυτό σημαίνει πως η προσαρμογή του οργανισμού σε διάφορα περιβάλλοντα δεν αναφέρεται στην κάθε φορά μεταβολή της δομής ή μορφής του, αλλά στην ενσωμάτωση των περιορισμών και κανόνων (ορίων) που θέτει το περιβάλλον και ο χρήστης στον σχεδιασμό της κατασκευής.]