Κίνηση και συμπεριφορά στην πόλη : the enminded body. Έρευνα_Ομόνοια - Αυλητή, Μαρία
[Η παρούσα εργασία διερευνά τους ψυχολογικούς παράγοντες που εμπεριέχονται στην αντίληψη του χώρου από το άτομο και αποπειράται βάσει των παραγόντων αυτών να ερμηνεύσει την ανθρώπινη δράση και συμπεριφορά μέσα στον εκάστοτε χώρο. Με μία έρευνα στην Ομόνοια, εστιάζοντας στο ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση του κατοίκου απέναντι σε ένα προβληματικό τμήμα της πόλης, διερευνάται ιn situ και τίθεται σε εφαρμογή το θεωρητικό υπόβαθρο.]