Σταθμοί και πόλη_Σταθμός Λαρίσης - Χαβδούλα, Ειρήνη - Όλγα
[Η εργασία αυτή πραγματεύεται θέματα σχετικά με την ανάπτυξη του σιδηρόδρομου στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα. Πώς επηρέασε η ανάπτυξη του σιδηρόδρομου τη μορφή του σιδηροδρομικού σταθμού και το ρόλο του μέσα στην πόλη; Ποιον εξυπηρέτησε ο σιδηρόδρομος, ποιους προσέλκυσε ο σιδηροδρομικός σταθμός, ποιες λειτουργίες αναπτύχθηκαν στις όμορες περιοχές; Αντίστοιχα, τι συνέβη στη χώρα μας; Πότε έκανε την εμφάνισή του ο σιδηρόδρομος στην Αττική; Πώς επηρέασε ο Σταθμός Λαρίσης την ανάπτυξη και την οργάνωση της πόλης; Ποιες οι προτάσεις για ένα καλύτερο σταθμό; Τι συμβαίνει σήμερα στον τομέα των μεταφορών και τι ρόλο παίζει ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Αθήνας σήμερα;]