Νόμος και χάος στη σύγχρονη αρχιτεκτονική : - Γιανναράς, Απόστολος
[Η εργασία αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διαδικασία της αρχιτεκτονικής σύνθεσης. Συγκεκριμένα ασχολείται με τους μηχανισμούς που τίθενται σε κίνηση κατά τη διάρκειά της, λογικούς ή ψυχολογικούς. Σκοπός της είναι να μελετηθούν τρόποι και βοηθήματα σύνθεσης από αρχιτέκτονες και ρεύματα της σύγχρονης εποχής, είτε συστηματικοί είτε ελεύθεροι, με εύρος από το νόμο μέχρι το χάος.]