Λυρώνη, Ε., & Τζιά, Κ. Προβιοτικό γιαούρτι παγωτό: επίδραση υδροκολλοειδών στις ιδιότητες του προϊόντος.
Παραπομπή Chicago StyleΛυρώνη, Ελένη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Προβιοτικό γιαούρτι παγωτό: επίδραση υδροκολλοειδών στις ιδιότητες του προϊόντος.
Παραπομπή MLAΛυρώνη, Ελένη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Προβιοτικό γιαούρτι παγωτό: επίδραση υδροκολλοειδών στις ιδιότητες του προϊόντος.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.