Παραπομπή APA

Λυρώνη, Ε., & Τζιά, Κ. Προβιοτικό γιαούρτι παγωτό: επίδραση υδροκολλοειδών στις ιδιότητες του προϊόντος.

Παραπομπή Chicago Style

Λυρώνη, Ελένη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Προβιοτικό γιαούρτι παγωτό: επίδραση υδροκολλοειδών στις ιδιότητες του προϊόντος.

Παραπομπή MLA

Λυρώνη, Ελένη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Προβιοτικό γιαούρτι παγωτό: επίδραση υδροκολλοειδών στις ιδιότητες του προϊόντος.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.