Ποδήλατο, ευρωπαϊκά και ελληνικά παραδείγματα, η περίπτωση της Χαλκίδας - Παπανικολάου, Βασιλική
[Η εργασία περιλαμβάνει βιβλιογραφική διερεύνηση της ένταξης του ποδηλάτου στην ελληνική πόλη. η διερεύνηση αυτή περιλαμβάνει παράθεση ευρωπαϊκών και ελληνικών παραδειγμάτων και πολιτικών καθώς και ανάλυση των υποδομών και των βασικών αρχών που πρέπει να διέπουν το σχεδιασμό ενός δικτύου ποδηλάτου. Τέλος μελετάται η εισαγωγή του ποδηλάτου στην πόλη της Χαλκίδας. Η επιλογή της πόλης έγινε λόγο του ιδιαίτερου χαρακτήρα της και της Ευβοϊκής καταγωγής μου.]