Καλλιτεχνικός σταθμός στην ΑΣΚΤ στην Αίγινα, κοντά στο Μουσείο Καπράλου - Μπαλάσκα, Ιωάννα
[ Η διπλωματική αυτή εργασία ασχολείται με τη δημιουργία ενός ακόμα καλλιτεχνικού σταθμού της Α.Σ.Κ.Τ. [Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών], αυτή τη φορά στην Αίγινα, με σκοπό την εκπόνηση διπλωματικών εργασιών, παρουσίαση διαλέξεων καθώς και την φιλοξενία φοιτητών και καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το οικόπεδο στο οποίο τοποθετείται η πρόταση δημιουργίας καλλιτεχνικού σταθμού αγοράστηκε από την Εθνική Πινακοθήκη προκειμένου να γίνει το νέο Μουσείο Καπράλου. Τα χαρακτηριστικά χρώματα καθώς και η πέτρα της Αίγινας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη σύνθεση. Οι βασικές αρχές ήταν δύο: 1) Να δημιουργηθεί μια συμβατική κατασκευή χωρίς ακρότητες που να υπακούει στη λειτουργικότητα του έργου και σε ένα περιβάλλον που ακόμα δεν έχει χάσει την παραδοσιακή του μορφή 2) Τα κτίρια να αποτελούν απλά και μόνο ένα κέλυφος που να στεγάζει τη δημιουργία έτσι ώστε να αναδεικνύει τα γλυπτά που σιγά σιγά θα γεμίσουν τους υπαίθριους χώρους. Σε ένα οικόπεδο 2.840 περίπου τ.μ., με μία υποχρεωτική ζώνη 7 μέτρων από τα όρια, εγκαταστάθηκαν δύο κτίρια εκτάσεως 833,8 τ.μ., από τα οποία.. ξενώνες.]